ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

Simplified: Promo Codes – Maximera kreativiteten

Vill du förbättra din kreativitet till ett överkomligt pris med Simplified? Välkommen ombord!

Skaffa en förenklad kupongkod och få en rejäl rabatt på dina konstnärliga ansträngningar. Dessa koder är din inkörsport till betydande besparingar och öppnar dörren till de omfattande funktionerna hos denna anpassningsbara designplattform.

Utnyttja funktionerna i Simplified för att designa iögonfallande inbjudningar, annonser, innehåll i sociala medier och mer, allt genom ett tillgängligt gränssnitt utan kod. Ta farväl av alltför höga designkostnader och välkomna eran av ekonomiska, högkvalitativa kreativa verk.

Sugen på att förnya din designstrategi? Ge dig ut på din resa med Simplified nu!

3 mest rekommenderade kuponger - Simplified

Simplifieds logo

Få 35 % rabatt - grafisk design

Få 35 % rabatt - Videoredigerare

Få upp till 35 % rabatt - sociala medier

Exklusiv förenklad kampanj:

En unik möjlighet är här! Få upp till 35 % rabatt på årsprenumerationer med vår speciella kampanjkod på Simplified. Villkor:
 • Detta erbjudande är exklusivt för nya användare av Simplified.
 • Kampanjen kan inte kombineras med några andra pågående erbjudanden på plattformen.
 • Tänk på att kampanjkoder är föremål för justeringar och kan ha utgångsdatum. kolla alltid efter den senaste informationen på Simplifieds officiella webbplats.

Hur använder man en kupongkod på Simplified?

Att lösa in din kupongkod på Simplified är enkelt. Följ bara dessa enkla steg:
 1. Gå till Simplifieds webbplats.
 2. Registrera dig genom att klicka på knappen ”Kom igång gratis”.
 3. Slutför registreringsprocessen och ange dina betalningsuppgifter.
 4. Ange din kupongkod i det avsedda fältet på faktureringssidan.
 5. Fortsätt med betalningen för att låsa upp alla funktioner i ditt förenklade konto.

Välkommen till Simplified: Din följeslagare för att skapa digitalt innehåll

Simplified är den avgörande partnern för skapande av digitalt innehåll, catering till organisationer av alla storlekar, från dynamiska startups till etablerade företag. Föreställ dig en plattform som inte bara hjälper till med design utan också säkerställer att varje del resonerar med ditt varumärkes unika identitet. Med Simplifieds intuitiva och robusta verktyg kan du ge dina idéer liv med slående bilder som passar alla medier – sociala medier, marknadsföringskampanjer eller webbgrafik.

Vem drar nytta av Simplified?

 • Organisationer av alla storlekar: Skräddarsydda för både kommande startups och stora företag.
 • Marknadsförare och kreativa proffs: Perfekt för både oberoende frilansare och byråmedlemmar.
 • Experter och påverkare inom sociala medier: Perfekt för dem som vill fängsla sin publik visuellt.
 • Graphic Designers: En skattkammare av verktyg för att stärka kreativ känsla.
 • E-handelsentreprenörer: Skapa övertygande produktbilder och reklammaterial.
 • Utbildningsinstitutioner: Skapa engagerande och informativt utbildningsinnehåll.

Utforska de olika funktionerna i Simplified:

 • Varumärkeskonsistens: Se till att ditt innehåll alltid speglar ditt varumärkes filosofi.
 • Sömlös No-Code Design: Skapa visuellt innehåll på toppnivå med lätthet.
 • Rikligt urval av mallar: Få tillgång till en uppsjö av mallar för snabb och enkel anpassning.
 • Samarbetesfunktioner: Underlätta teambaserat skapande för enhetlig innehållsutveckling.
 • Optimerad för sociala medier: Designa innehåll specifikt för olika sociala mediekanaler.
 • Flexibel för alla media: Hantverksdesign som passar både digitala och tryckta medier.
 • Förbättrad effektivitet: Gör designprocessen snabbare och mer produktiv.

Nyckelfunktioner i det förenklade verktyget

 • Komplementär grafisk designplattform: En tillgänglig, kodfri applikation för att skapa inbjudningar, annonser, innehåll i sociala medier, videor och mer. Underlättar skapande, teamsamarbete och direkt onlinepublicering allt på en plattform.
 • AI-aktiverad copywriting Assistant: Producera snabbt en mängd unikt, originalinnehåll för bloggar, artiklar, annonser, produktbeskrivningar, webbplatser och sociala medier, allt garanterat att vara fritt från plagiat.
 • Advanced AI Video Creation Suite: Designa och släpp engagerande videor med AI-genererade undertexter och text-till-tal, perfekt för att skapa buzzworthy innehåll.
 • Integrerad hantering av sociala medier: Hantera olika sociala nätverk utan ansträngning, arbeta med team, planera och schemalägga inlägg och anpassa designen, allt genom en enda applikation.
 • AI-drivet presentationsverktyg: Generera sömlöst polerade, varumärkesanpassade presentationer utan att behöva omfattande designkunskaper.
 • Link in Bio Tool: Utnyttja den fulla potentialen av Simplifieds kostnadsfria Link in Bio-funktion för att förstärka din onlinenärvaro.
 • Interaktiv AI Chatbot for Engagement: Förbättra användarinteraktion med en dynamisk AI-chattfunktion.
 • AI Image Creation Technology: Konvertera textbeskrivningar till levande bilder med den senaste Dall-E- eller Diffusion-tekniken för innovativa visuella skapelser.
 • Online-tjänst för bakgrundsborttagning: Samarbeta i realtid, få tillgång till ett omfattande bildbibliotek och använd en lättanvänd bildredigerare utan kod.
 • Instant Image Resizing Tool: Ändra storlek på bilder snabbt, komprimera JPG-filer och redigera foton enkelt och utan kostnad.
 • AI-drivet fotoanimeringsverktyg: Producera animerade bilder, använd olika fotoeffekter gratis och använd en avancerad fotoredigerare online.
 • AI Content Rewriting Assistant: Vitalisera befintligt innehåll effektivt med hjälp av AI, perfekt för att uppdatera och förbättra din kopia.
 • Instagram Reels Creator: Skapa enkelt fängslande Instagram-rullar för att förbättra ditt inflytande på sociala medier.
 • MOV till MP4-videokonvertering: Konvertera MOV-filer till MP4-format snabbt och enkelt, redo för nedladdning på ett ögonblick.
 • JPG till PNG-konverteringsverktyg: Utför högkvalitativa bildformatändringar, redigera foton snabbt och anpassa dem för flera plattformar.

Förenklade grafiska designplaner

 • Design gratis plan ($0/månad): Sätt igång din kreativitet med de grundläggande verktygen och resurserna i Simplified. Den här planen inkluderar en mångsidig AI-designer, en rad exportalternativ och enkel integration med plattformar som Google Drive och Shopify. Den är perfekt för enskilda kreatörer och har öppna samarbetsalternativ.
 • Design Pro-plan (6 USD/månad (faktureras årligen med 72 USD, spara 35 %) eller 9 USD per månad): Förhöj dina designs med exklusiv tillgång till premiummallar, logotyper och ett stort bibliotek med design tillgångar. Den här planen förbättrar din verktygslåda med avancerade AI-funktioner som Magic Resize och Background Remover, tillsammans med en mängd olika exportformat och varumärkesverktyg. Den är idealisk för proffs som söker mer sofistikerade designfunktioner och funktioner för teamsamarbete.
 • Design affärsplan (10 USD/månad (faktureras årligen med 120 USD, sparar 35 %) eller 15 USD per månad): För företag som behöver heltäckande designlösningar erbjuder denna plan varumärkeskonsistens med anpassade typsnitt och färger, avancerade AI-funktioner för innovativ design och funktioner skräddarsydda för teamarbetsflöden. Det inkluderar utökade kvoter, bulkgenerering, API-åtkomst och prioriterat stöd, vilket gör det lämpligt för storskaliga projekt och teamoperationer.

Förenklade planer för videoredigerare

 • Gratis plan för videoredigerare ($0/månad): Börja din videoskapande resa med viktiga verktyg, inklusive skapande av vattenstämplad video, videor upp till 10 minuter i 720p-upplösning och tillgång till gratis videomallar. Förbättra dina videor med undertexter (upp till 30 minuter), över 30 undertextstilar och text-till-tal-alternativ (upp till 30 minuter per månad). Spela in voiceovers, ladda upp ditt ljud och använd det kostnadsfria ljudbiblioteket. Den här planen inkluderar även övergångar, animationsstilar och funktioner för gästsamarbete.
 • Video Editor Pro Plan (12 USD/månad (faktureras årligen med 144 USD, spara 35 %) eller 19 USD per månad): Uppgradera till videor utan vattenstämpel, utökad videolängd upp till 30 minuter i 1080p, och en blandning av gratis och premium videomallar. Den här planen erbjuder utökad undertextkapacitet (upp till 90 minuter per månad), en mängd olika undertextstilar och en ökad text-till-tal-gräns (upp till 120 minuter per månad). Precis som den kostnadsfria planen kan du spela in voiceovers, ladda upp ljud och använda det kostnadsfria aktiebiblioteket, tillsammans med avancerade övergångar, förinställningar och möjligheten att samarbeta med gäster.
 • Affärsplan för videoredigerare (32 USD/månad (faktureras årligen med 120 USD, sparar 35 %) eller 49 USD per månad): Denna plan är utformad för dig som vill frigöra sitt varumärkes berättarpotential fullt ut med avancerade funktioner . Den innehåller en varumärkesbok, videor utan vattenstämpel i upp till 30 minuter i 1080p, både gratis och premiumvideomallar och omfattande stöd för undertexter (upp till 180 minuter per månad). Text-till-tal-gränsen höjs avsevärt till 300 minuter per månad. Dessutom tillåter denna plan samarbete med både gäster och teammedlemmar och inkluderar Teamspaces för effektiv arbetsflödeshantering.

Förenklade sociala medieplaner

 • Gratis plan för sociala medier (0 USD/månad): Den här planen är idealisk för att komma igång med hantering av sociala medier och erbjuder de grundläggande verktygen som behövs för effektiv närvarohantering online. Det inkluderar stöd för 3 sociala kanaler, 1 användarplats och kapacitet att ha 30 inlägg i kö. Funktioner inkluderar inläggsschemaläggning, grundläggande analyser, verktyg för social media AI, utdrag, en URL-förkortare och UTM-parametrar, vilket gör det lämpligt för enskilda användare eller små företag som börjar sin resa i sociala medier.
 • Social Media Pro-plan (11 USD/månad (faktureras årligen med 132 USD, sparar 35 %) eller 17 USD per månad): Denna plan är utformad för att skala dina sociala medier och börjar med 7 sociala kanaler (kan utökas) upp till 50) och inkluderar 1 användarplats med obegränsad postkö. Den innehåller 1 varumärkesbok, avancerad inläggsschemaläggning, omfattande analys, social media AI, utdrag, en URL-förkortare, UTM-parametrar, arbetsflöde för teamgodkännande, en planerare, utkast, analysrapporter, en enhetlig inkorg och både öppna och stängda Teamspaces. Den här planen är perfekt för växande företag och proffs som söker mer robusta funktioner för hantering av sociala medier.
 • Social Media Agency Plan (159 USD/månad (faktureras årligen med 1 908 USD, sparar 20 %) eller 199 USD per månad): Den här planen är skräddarsydd för byråer som hanterar flera kunder och erbjuder stöd för 70 till 150 sociala kanaler och inkluderar 10 användarplatser med obegränsad postkö. Den tillhandahåller 7 varumärkesböcker, bulkschemaläggning, klientrecensionsfunktioner, öppna, stängda och privata Teamspaces, en enhetlig inkorg, arbetsflöde för teamgodkännande, en planerare, analyser, utkast, analysrapporter, inläggsschemaläggning, social media AI, utdrag, en URL förkortare och UTM-parametrar. Den här planen är idealisk för byråer som behöver omfattande verktyg för kundhantering och avancerad implementering av sociala strategier.
 • Social Media Agency Plus-plan ($319/månad faktureras årligen med besparingar på 20 % eller $399 per månad): Den ultimata lösningen för stora byråer och företag, den här planen börjar med 200 sociala kanaler (kan utökas upp till 1000) och inkluderar 20 användarplatser med obegränsad postkö. Den innehåller 20 varumärkesböcker, bulkschemaläggning, klientgranskning, öppna, stängda och privata Teamspaces, en enhetlig inkorg, arbetsflöde för teamgodkännande, en planerare, avancerad analys, utkast, detaljerade analysrapporter, inläggsschemaläggning, social media AI, utdrag, en URL-förkortare och UTM-parametrar. Den här planen är idealisk för storskaliga byråer och företag som vill dominera det sociala medielandskapet med omfattande funktioner och möjligheter.

Vanliga frågor

Simplified accepterar olika betalningsmetoder, inklusive vanliga kreditkort och PayPal. Fakturering sker vanligtvis månadsvis eller årligen, beroende på din valda plan. Prenumerationer förnyas automatiskt för din bekvämlighet, men du kan ändra dina faktureringsinställningar eller avbryta din prenumeration när som helst via dina kontoinställningar.

Ja, verktyget förenklad grafisk design kan användas för både personliga och kommersiella ändamål. Den erbjuder ett brett utbud av mallar och designelement som är lämpliga för att skapa design av professionell kvalitet för företag, inklusive marknadsföringsmaterial, grafik på sociala medier och mer.

Med Simplifieds videoredigeringsverktyg kan du exportera videor i populära format som MP4. Den kostnadsfria planen tillåter videor upp till 10 minuter i 720p, medan Pro- och Business-planerna stöder längre videor upp till 30 minuter i 1080p. Exportalternativen tillgodoser en mängd olika behov, vilket säkerställer högkvalitativ produktion för olika plattformar.

Ja, Simplifieds sociala medieplaner inkluderar analysfunktioner. Dessa insikter varierar beroende på plan, med gratisplanen som erbjuder grundläggande analyser och Pro- och Agency-planerna ger mer detaljerade rapporter. Användare kan spåra engagemangsstatistik, publiktillväxt och andra nyckelprestandaindikatorer för att optimera sin sociala mediestrategi effektivt.