ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

SurferSEO Discount Codes – Webbplats rabattkoder och specialerbjudanden

Surfer SEO-logotyp bredvid en graf som indikerar tillväxt

SurferSEO Discount Codes – Webbplats rabattkoder och specialerbjudanden

Letar du efter en rabattkod för Surfer SEO? Du har kommit rätt! På bara några ögonblick kan du låsa upp en särskild rabatt speciellt framtagen för Surfer-entusiaster, som kan minska dina årliga utgifter med hundratals.

Utnyttja SurferSEOs toppklassiga funktioner för att snabbt skapa fängslande sammanfattningar med engagerande rubriker, vilket minskar behovet av att anlita erfarna innehållsskapare.

Hoppa in och spara nu!

3 mest rekommenderade kuponger - Surfer

Få 29 % rabatt - Viktigt

Få 20 % rabatt - Avancerat

Få 20 % rabatt - Max plan

Exklusiv rea på SurferSEO:

Vi har ett unikt erbjudande till dig!

 • För individer och små team välj Essential-plan för 69 USD/månad, faktureras årligen, spara upp till 240 USD.
 • För experter och medelstora team välj Avancerad plan för 149 USD/månad, faktureras årligen, spara upp till 360 USD
 • För byråer välj Max plan för $249/månad, faktureras årligen, spara upp till $600

Villkor:

Exklusivt för nya användare. 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabattkoden kan ändras från tid till annan och kan till och med löpa ut, vänligen kontrollera källwebbplatsen.

Hur löser man in en kupongkod på webbplatsen?

Med bara några enkla steg kan du säkra en Surfer-kupongkod på nolltid.

 1. Besök SurferSeo
 2. Gå till ”Starta nu”-området som vanligtvis finns i menyn.
 3. Registrera dig på webbplatsen eller kontakta användaren som du vill göra en betalning med.
 4. Välj planen och tryck på ”Välj”.
  Lägg till din faktureringsadress.
 5. Fortsätt med betalningsprocessen för att aktivera hela kontot.

Välkommen till Surfer: Din Go-To Content Intelligence Hub

Upptäck Surfer, den främsta Content Intelligence Hub redo att omdefiniera dina SEO- och innehållsmarknadsföringsstrategier. Denna robusta plattform kombinerar innehållsplanering, skapande och förbättring och levererar realtidsinsikter baserade på solida data för att öka din synlighet online. Dyk in i dess toppmoderna sökordsfunktioner och omatchade innehållsbedömningsåtgärder. Surfer är din kompletta verktygslåda för att förenkla uppgifter och supercharge resultat.
Vässe och mål:

En smidig sammanslagning av innehållsritning, formulering och finjustering.
Huvudmål: Gör SEO till en enkel och intuitiv tillväxtväg.
Positionerad som den moderna SEO-fyren för framåttänkande team.

Grundläggande övertygelse:

Nå marknadsföringsmilstolpar utan att åsidosätta användarupplevelsen.
Företagets credo: Välj smart arbete framför hårt arbete.

Bakgrund och arv:

Uppstod som ett dedikerat verktyg för SEO-makare och innehållskuratorer.
Nu är det föredragna alternativet för en myriad av internationella och regionala marknadsföringsintresserade.

Anmärkningsvärda funktioner:

 • Använder AI, Natural Language Processing, maskininlärning och granskar över 500 webbdeterminanter.
 • Levererar på plats, konkurrentsynkroniserade, Google-sanktionerade rekommendationer.
 • Klipper ner tiden drastiskt genom grundliga forskningsåtaganden.
 • Sökordsutforskaren integreras sömlöst med Google Search Console och erbjuder djupgående innehållsscheman och domänöversyn.
 • Content Workshop genererar omedelbara innehållsritningar och strukturer.

Exklusiva instrument och indikatorer:

Innehållsbetyg: Ett distinkt mått på innehållskvalitet.
Sökordsrådgivare: Föreslår nyckelordspositionering för att förbättra innehållet.

Surfer AI:s premiumerbjudande:

Skannar, utkast och finjusterar innehåll på ett ögonblick.

Tillgänglig design:

Tillåt Surfer-användning utan att avslöja personliga åtkomstnycklar.
Sänd bekvämt prestationer eller direktiv till externa deltagare utan en Surfer-profil.

Varför välja Surfer?

Snabb utrullning av innehåll, halvering av produktionstidslinjer.
Förenar konstfullt innovation med datastödd analys för bästa resultat.

Vem rider på Surfer Wave?

Från byråer och engagerade interna trupper till soloentusiaster, många utnyttjar Surfers kraft för att höja sin skicklighet inom innehållsmarknadsföring och öka organiska bloggbesök. Surferstammen växer ständigt och visar nu stolt upp 18 645+ medarbetare från över 159 länder och häpnadsväckande 233 422 engagerade användare. Värdemärken som Jasper, FedEx, ClickUp, Lenovo, Opera, Square, Shopify och FreshBooks finns redan ombord. Vi är redo att välkomna dig till familjen!

Tillgängliga paketalternativ:

Även om funktioner ingår i grundprenumerationen (baserat på den specifika planen), kräver tillägg och Surfer AI-krediter, som fungerar på en pay-as-you-go-basis, ett extra köp utöver den ursprungliga prenumerationen.

Omfattande funktionsuppsättning för alla paket: Välj funktioner som organisationsplatser, delbara artiklar, plagiatkontroll, villkorsassistent och sömlös integration med plattformar som Google Docs, WordPress och Jasper.

Valfria tillägg: Ytterligare verktyg som Audit, SERP Analyzer, Whitelabel och Surfer API kan köpas separat för att förbättra din prenumeration.

Pay-As-You-Go-alternativ: Du kan också köpa Surfer AI-krediter och Content Editor-överskott – det senare är extra Content Editor-krediter som kan köpas utan att behöva en planuppgradering.

 1. Viktigt: 180 Content Editor-poäng per år ingår, 2 organisationsplatser, 25+ språk. Till ett pris av 69 USD per månad (med en årlig avgift på 828 USD, med 29 % rabatt) eller $89 månadsbetalning.
 2. Avancerat: 540 poäng för innehållsredigerare per år, 5 organisationsplatser, 25+ språk. Till ett pris av 149 USD per månad (med en årlig avgift på 1788 USD, med 20 % rabatt) eller 179 USD i månadsbetalning.
 3. Max: 1080 innehållsredigerare per år inkluderat, 10 organisationsplatser, alla tillägg ingår, 25+ språk. Till ett pris av 249 USD per månad (med en årlig avgift på 2988 USD, med 20 % rabatt) eller 299 USD i månadsbetalning.

SurferSEO: En djupdykning i dess erbjudanden

Bland myriaden av SEO-plattformar där ute framstår SurferSEO som ett omfattande nav, dedikerat till att skapa och finslipa innehåll. I det här stycket går vi igenom SurferSEO:s olika verktyg, förbättringar och systemkompatibiliteter som är tillgängliga för dess kundkrets.

Viktigt verktyg

1. Innehållsredigerare:
Eliminera gissningar med SurferSEO:s innehållsredigerare. Den erbjuder riktade riktlinjer och innehållstips som är specifika för ditt ämne. Speciellt är Surfer inte begränsad till bara engelska och spanska. Dess flerspråkiga stöd låter dig skapa och förfina innehåll på flera dialekter. När du ritar, finns liveinsikter om layout, ordstämning, NLP-inriktade sökord och bilder till hands, vilket gör att ditt innehåll blir globalt.

2. Sökordsutforskning:

Nyckelord utgör kärnan i SEO. Med SurferSEO får du arsenalen att ta fram en formidabel innehållsritning på ett ögonblick. Ge dig in på sökordsdjup för att förstå vad som klickar med din målgrupp.

3. Instant AI Outline Generator:

Att anpassa publikens preferenser med vad Google priser är avgörande. Surfers AI Outline Generator underlättar detta genom att presentera uppseendeväckande konturer. Skapa fängslande sammanfattningar inom några ögonblick krönta med lockande titlar. Dessutom strukturerar den integrerade Outline Composer din text, föreslår distinkta rubriker och relevanta frågor, vilket säkerställer ett allsidigt och användarcentrerat innehåll.

4. Sökordssurfertillägg till hands:

Upplev SEO i realtid! Denna plugin erbjuder en titt på sökfrekvenser och relevanta sökordsinsikter direkt från din sökruta på Google. Säg adjö till konstant verktygsväxling och dataförseningar. Omedelbara insikter är nu din nya normala.

Anpassningsbara tillägg

Anpassa din SurferSEO-resa med ett sortiment av tillägg för att förbättra alla paket:
1. REVISION:

Reflektera, förfina och föryngra. AUDIT-verktyget ger dig möjlighet att piffa upp dina nuvarande sidor och dra nytta av visdom från ledande sökresultat.

2. SERP INSIGHT:

I SEO-sfären är det avgörande att dimensionera konkurrenterna. Med SERP INSIGHT kan du navigera i nyanserna på sidor på toppnivå och förstå kopplingar till över 500 element på plats.

3. BRAND ESSENCE:

När varumärkesimage är av största vikt är BRAND ESSENCE-förbättringen din allierade. Väv in Surfers lösningar i ditt varumärke och använd din distinkta domän och emblem.

4. AUTOMATION API:

AUTOMATION API:et riktar sig till effektivitetssökare och tillåter dig att automatiskt generera förfrågningar och utvärdera data och kringgå Surfers webbläsargränssnitt.

Plattformsynkronisering

Ett instruments verkliga värde ligger i dess anpassningsförmåga. SurferSEO synkroniserar smidigt med populära system:

 • Google Dokument: Ladda upp din komposition med Surfers tillgångar integrerade direkt i din Google-fil.
 • WordPress: En välsignelse för bloggare och företag, WordPress-länken säkerställer att dina artiklar förbereds innan du klickar på ”Publicera”.
 • Jasper: Koppla ihop Jaspers skicklighet med Surfer för en enhetlig innehållsgenerering och finjusteringssatsning.

För att sammanfatta det, SurferSEO erbjuder en skattkammare av funktioner som effektiviserar innehållsförbättring. Surfer vänder sig till både SEO-älskare och nybörjare. Dyk djupt och utnyttja kraften i SEO med SurferSEO.

Vanliga frågor

Inom 7 dagar efter att du köpt våra Essential-, Advanced- eller Max-prenumerationer, meddela oss om Surfer inte uppfyller dina förväntningar eller om du har ändrat hjärta. Vi ger en fullständig återbetalning utan några komplikationer. Allt vi kommer att begära är din input för att förbättra Surfer.

De accepterar betalningar via kredit- och betalkort för både månads- och årsprenumerationer, och banköverföringar endast för årsprenumerationer. För närvarande är PayPal inte ett betalningsalternativ.

En aktiv prenumeration är obligatorisk för att köpa tillägg. Medan White labeling och API är exklusivt tillgängliga via Support, kan andra tillägg som Audit och SERP Analyzer erhållas direkt från instrumentpanelen i appens vänstra panel.

Absolut. Överskott hänvisar till användning som överskrider gränserna för din valda plan. Organisationsadministratören har rätt att köpa fler innehållsredigerare efter behov. De kan också godkänna överskott för alla organisationsmedlemmar i appen.