ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

Integritetspolicy

På vår blogg om artificiell intelligens prioriterar vi att skydda dina personuppgifter. Vårt engagemang för integritet beskrivs i denna policy, som beskriver informationen vi samlar in, hur vi använder den och de åtgärder vi vidtar för att skydda den.

Informationsinsamling

När du samarbetar med oss samlar vi in data som ditt namn, e-postadress och andra kontaktuppgifter som du tillhandahåller. Dessutom använder vi cookies och analysverktyg för att förbättra funktionaliteten på vår webbplats.

Dataanvändning

De uppgifter du tillhandahåller gör att vi kan leverera en optimal tjänst på vår webbplats. Dessutom använder vi din information för att förbättra vår plattform, analysera trender och samla in demografiska insikter.

Datadelning

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part, såvida det inte är nödvändigt för att uppfylla våra avtalsförpliktelser eller uppfylla lagkrav. Vi säkerställer att dessa tredje parter följer våra dataskyddsstandarder och behandlar din information konfidentiellt.

Datasäkerhet

För att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, förlust eller missbruk använder vi lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder.

Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, rätta, radera eller begränsa användningen av dina personuppgifter. Dessutom kan du välja bort användningen av dina uppgifter för marknadsföringsändamål eller begära portabilitet av din information.

Uppdateringar av sekretesspolicy

Vi uppdaterar regelbundet vår integritetspolicy för att säkerställa dess relevans. Genom att använda vår webbplats samtycker du till insamling, användning och lagring av din personliga information i enlighet med denna integritetspolicy.