ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

Drafter AI

Drömmer du om att förverkliga dina idéer inom artificiell intelligens utan att behöva vänta månader eller anställa dyra utvecklarteam? Då är Drafter AI din lösning. Med deras banbrytande verktyg och snabba process kan du ta dina AI-koncept från tanke till verklighet på bara några dagar.
Drafter AI

Utforska Drafter AI: Din Snabba Väg till AI-verktyg

Att ta steget in i världen av artificiell intelligens kan verka som en överväldigande uppgift, särskilt om du saknar teknisk bakgrund. Men nu finns det en lösning som kan göra det möjligt för dig att utforska och dra nytta av AI-teknik utan att behöva vänta månader eller anställa ett helt team av utvecklare.

Användningsområden

 • Försäljning: Drafter AI kan hjälpa dig att identifiera viktig information om potentiella kunder, anpassa din kommunikation och extrahera viktig information från försäljningsmöten.
 • Operationer: Med Drafter AI kan du automatisera uppgifter som att sammanfatta interna e-postmeddelanden, extrahera data från dokument och generera rapporter baserade på numerisk data.
 • Marknadsföring: Du kan använda Drafter AI för att spåra omnämnanden av ditt varumärke eller produkter, skapa innehåll som följer dina riktlinjer och generera innehåll för SEO-ändamål i stor skala.
 • Kundsupport: Drafter AI kan hjälpa dig att betjäna chatbots tränade på dina dokument, identifiera kunders avsikter och ämnen i deras förfrågningar samt upptäcka kundens feedbacks känslor.
 • Copywriting: Använd Drafter AI för att generera innehåll som passar dina bästa metoder, skapa annonsvariationer och skriva personliga marknadsföringsmail.
 • Juridik: Med Drafter AI kan du organisera fallresurser, utforma juridiska dokument och kontrakt samt jämföra och hitta eventuella brister i de juridiska dokumenten.
 • HR: Använd Drafter AI för att svara på onboardingfrågor med en chatbot, kontakta viktiga potentiella anställda med relevanta meddelanden och generera innehåll för arbetsgivarvarumärket i sociala medier.

Hur det fungerar

Drafter AI erbjuder en snabb och smidig process för att komma igång med din Generative AI-idé:

 1. Dag 0: Dela din idé med Drafter AI.
 2. Dag 1: Delta i en upptäcktsdiskussion för att diskutera möjligheterna och begränsningarna med din idé.
 3. Dag 2: Underteckna avtalet och skicka fakturan.
 4. Dag 2-10: Drafter AI-teamet börjar arbeta på din Proof of Concept.
 5. Dag 13-14: Presentation av din Proof of Concept.
 6. Efteråt: Få tre månaders tillgång för att utforska och utvärdera din Proof of Concept.

Varför Drafter AI?

Med Drafter AI kan du:

 • Bygga och testa din Generative AI-koncept på bara några dagar.
 • Spara tid och pengar genom att eliminera behovet av att anställa utvecklare eller maskininlärningsingenjörer.
 • Få tillgång till färdiga integrationslösningar för att snabbt integrera din AI-teknik i din befintliga miljö.
 • Utforska nya affärsmöjligheter och produkter med hjälp av Drafter AI:s beprövade metodik och verktyg.

Rekommendation

Om du har idéer på hur Generativ AI kan arbeta för dig, tveka inte att testa Drafter AI:s förmågor. Med deras bevisade erfarenhet och snabba, effektiva process kan du få dina idéer från koncept till verklighet på bara några dagar. Sluta slösa tid och börja utforska möjligheterna med Drafter AI redan idag!

Utforska fler AI Tools

DUNNO

DUNNO

Välkommen till framtiden av lärande och interaktion med DUNNO – en plattform där artificiell intelligens möter pedagogik för att skapa en ny dimension av engagemang och kunskap. Glöm tråkiga lektioner och möten – här förvandlas text till äventyr och kunskap till glädje!

Dante AI|Dante AI

Dante AI

Utforska den nya frontlinjen av AI-utveckling med Dante AI – ett revolutionerande verktyg som låter dig skapa avancerade chattrobotar utan att behöva koda. Med möjligheten att träna dina robotar på dina egna data och en mängd kraftfulla funktioner är Dante AI ett måste för alla som vill ta sin online-interaktion till nästa nivå.

Cuppa

Cuppa

Välkommen till framtiden av innehållsskapande med Cuppa – den avancerade AI-drivna plattformen som öppnar dörren till en ny era av skrivande. Med Cuppa kan du skapa engagerande och unikt innehåll på några minuter, oavsett din tekniska kunskapsnivå. Det är dags att utforska kraften hos Cuppa och revolutionera din skrivprocess!

Colossyan

Colossyan

Colossyan öppnar dörrar till en ny era av lärande och kunskapshantering. Med dess banbrytande AI-teknik kan användare skapa professionella videor från text på några minuter. Utforska hur denna innovativa plattform revolutionerar arbetsplatsutbildning och språklig tillgänglighet globalt.