ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

Pico

Med Pico behöver du inte längre vara en kodningsmästare för att skapa fantastiska webbappar. Tack vare dess banbrytande teknologi kan du förvandla dina idéer till verklighet med bara enkla ord. Utforska den spännande världen av apputveckling utan tekniskt krångel – välkommen till framtiden med Pico!
Pico

Vad är Pico?

Pico är en text-till-app-plattform som drivs av GPT-4, som gör det möjligt för entreprenörer, konsulter och småföretagare att skapa enkla webbapplikationer med bara vanlig engelska eller något annat språk.

Hur fungerar Pico?

Med Pico behöver du inte längre kämpa med kodfria verktyg och teknisk jargong. Du beskriver helt enkelt din appidé och låter Pico göra resten åt dig.

 • Du beskriver det: Förklara din appidé i detalj, precis som du skulle göra för en vän, på nästan alla språk.
 • Pico bygger det: Med GPT-4 bygger Pico en app åt dig. Sedan kan du iterera på din app genom att helt enkelt förklara vad du vill uppdatera.
 • Pico distribuerar den: Pico gör din app direkt tillgänglig via en unik URL som du kan dela. Du kan också enkelt konfigurera en anpassad domän.

Vad kan du göra med Pico?

Pico låter dig skapa olika typer av appar, inklusive:

 • Appar för att generera potentiella kunder: Skapa webbappar med formulär, frågesporter och interaktivt innehåll som fångar potentiella kunder och hjälper dig att utöka dina prenumeranter och sälja produkter.
 • Anpassade interna verktyg: Skapa anpassade interna verktyg för att effektivisera dina processer, till exempel ett uppgiftshanterings- eller CRM-system.
 • Engagerande, interaktiva appar: Bygg engagerande appar för dina följare för att lösa problem, utbilda dem eller erbjuda unika upplevelser.

Vad säger användarna om Pico?

Användare har gett positiv feedback om Pico:

 • ”Jag har tittat på Bubble och andra verktyg tidigare men tyckte att det var för komplicerat. Pico är enkelt. Med det byggde jag 135daily.com att dela med mina kunder.” – Ramon Williamson, Ramon Williamson Coaching
 • ”Jag har använt Pico för att skapa en webbapplikation Leaderboard och jag är imponerad. Naturligt språkgränssnitt (skriv vad du vill se), GPT-4-driven fantastiskt!” – Josh Hawthorne, inlärningsspecialist för Royal Canadian Navy

Allt du behöver, på ett ställe

Pico stöder hela appens livscykel från prototyp, skapande, iteration till lansering och användningsspårning.

 • Fullt anpassningsbar med enbart naturligt språk: När du har byggt den första versionen av din app kan du enkelt redigera och lägga till funktioner med enbart naturligt språk. Inga tekniska kunskaper behövs.
 • Åtkomst till ChatGPT API från dina appar: Med MetaGPT- och Chatbot-appar kan du komma åt ChatGPT API från din app för att skapa innehåll eller ha en konversation.
 • Distribueras direkt till en live-URL: Så snart din app är klar distribueras den till en live-URL som du kan dela med andra. Du kan senare anpassa webbadressen genom att lägga till din egen domän.
 • Lätt att bädda in på vilken webbplats som helst: Har du redan en WordPress-, Squarespace- eller Wix-webbplats? Bädda enkelt in din Pico-app på din befintliga webbplats.
 • Skalbarhet på begäran: Oroa dig inte för backends eller servrar. Din app kommer att skalas till miljontals användare utan att du behöver göra något.

Priser

Pico erbjuder enkla, allt-i-ett-priser som över 780 kunder litar på. Du kan välja mellan olika planer, inklusive:

 • Proffs: 29 USD per månad för obegränsade appar, obegränsade besökare och mer avancerade funktioner.
 • Premium: 49 USD per månad med ytterligare förmåner som fler anpassade domäner och mer avancerade AI-krediter.
 • Företag: 129 USD per månad med exklusiv kodlicens och andra förmåner.

Rekommendation

Pico är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt för vem som helst att skapa webbapplikationer med en enkel och begriplig språkbeskrivning. Med sina intuitiva funktioner och flexibla prissättningsalternativ är det ett måste för alla som vill utforska möjligheterna att skapa sina egna appar. Vi rekommenderar starkt att du testar Picos kapacitet och upptäcker hur det kan förbättra ditt företag eller ditt projekt.

Utforska fler AI Tools

DUNNO

DUNNO

Välkommen till framtiden av lärande och interaktion med DUNNO – en plattform där artificiell intelligens möter pedagogik för att skapa en ny dimension av engagemang och kunskap. Glöm tråkiga lektioner och möten – här förvandlas text till äventyr och kunskap till glädje!

Dante AI|Dante AI

Dante AI

Utforska den nya frontlinjen av AI-utveckling med Dante AI – ett revolutionerande verktyg som låter dig skapa avancerade chattrobotar utan att behöva koda. Med möjligheten att träna dina robotar på dina egna data och en mängd kraftfulla funktioner är Dante AI ett måste för alla som vill ta sin online-interaktion till nästa nivå.

Cuppa

Cuppa

Välkommen till framtiden av innehållsskapande med Cuppa – den avancerade AI-drivna plattformen som öppnar dörren till en ny era av skrivande. Med Cuppa kan du skapa engagerande och unikt innehåll på några minuter, oavsett din tekniska kunskapsnivå. Det är dags att utforska kraften hos Cuppa och revolutionera din skrivprocess!

Colossyan

Colossyan

Colossyan öppnar dörrar till en ny era av lärande och kunskapshantering. Med dess banbrytande AI-teknik kan användare skapa professionella videor från text på några minuter. Utforska hur denna innovativa plattform revolutionerar arbetsplatsutbildning och språklig tillgänglighet globalt.