ChatGPT på svenska - ChatGPT Sverige

d-id

Välkommen till framtidens gränssnitt! D-ID tar dig med på en resa genom den spännande världen av Naturliga Användargränssnitt (NUI), där digital interaktion blir mer mänsklig än någonsin tidigare. Utforska hur tekniken omdefinierar vår relation till digitala enheter och revolutionerar olika branscher.
d-id

Upptäck D-ID: Revolutionera Interaktion med Naturliga Användargränssnitt (NUI)

Välkommen till vår guide om D-ID, en ledande aktör inom utvecklingen av Naturliga Användargränssnitt (NUI) och konversationell artificiell intelligens. I den här artikeln kommer vi att utforska hur D-ID:s teknologi omdefinierar interaktioner med digitala enheter, från marknadsföring och kundservice till utbildning och utveckling.

Evolutionen av Gränssnitt

Under 2000-talet har tekniken avancerat exponentiellt, men användargränssnitten har förblivit i stort sett oförändrade sedan 1980-talet. Det är här D-ID:s Naturliga Användargränssnitt (NUI) kommer in i bilden.

 • TUI: Textbaserade Användargränssnitt
 • GUI: Grafiska Användargränssnitt
 • NUI: Naturliga Användargränssnitt

NUI från D-ID humaniserar interaktioner med digitala enheter genom att skapa gränssnitt som förstår användarnas behov och kan kommunicera effektivt utan behov av tangentbord eller mus, bara ansikte mot ansikte.

Customer Experience, Marketing och Utbildning, Evolverade

Med D-ID:s omfattande kunskap och känslomässiga konsistens inom konversationell AI kan NUI bli det föredragna valet för kundservice, konsultation och till och med terapi. Se hur företag förbättrar sin kundupplevelse, marknadsföring och utbildning genom D-ID:s AI-videoverktyg.

 • Kundupplevelse: D-ID kan revolutionera hur företag interagerar med sina kunder genom att skapa personliga och effektiva kundupplevelser.
 • Marknadsföring: Upptäck hur Canva-användare förbättrar sina design och utökar sin globala räckvidd med AI-video digitala personer som kan tala 120 språk.
 • Utbildning: Lär dig om hur edtech-företaget Singit revolutionerar utbildning genom ackrediterade certifieringsprogram ledda av expertinstruktörer inom konversationell AI NUI.

D-ID:s Produkter: Teknik med en Mänsklig Touch

D-ID erbjuder flera produkter som är utformade för att göra teknik mer mänsklig och användarvänlig:

 • Creative Reality™ Studio: Omvandla bilder till talande AI-video-avatarer med generativ AI.
 • Agents: Skapa en livsliknande konversationell AI-agent som vet allt om dig, dina produkter och tjänster, samtidigt som den speglar din varumärkes utseende, röst och ton.
 • API: Använd vår API för att integrera dina applikationer med ett AI-drivet Naturligt Användargränssnitt och möjliggör en mer mänsklig interaktion med tekniken.
 • Chat.D-ID: Ha en naturlig ansikte mot ansikte konversation med AI-agent eller chatbots.
 • Integrations: Utveckla dina arbetsflöden med våra AI-video-integrationer med Microsoft PowerPoint, Canva, Google Slides och andra tredjepartsplattformar.

D-ID för utvecklare erbjuder också en mängd resurser, inklusive en API-integrationsguide och livekods-sessioner för att underlätta användningen av vår teknologi.

D-ID:s Etiska Åtagande

Som ett företag som från början grundades för att skydda människors integritet, fokuserar D-ID på den etiska användningen av sin teknologi. Vi har etablerat etiska riktlinjer och uppförandekoder för utvecklingen av AI-teknologi och samarbetar med ledande experter inom integritet och etik för att säkerställa att vi alltid ”gör det rätta”.

Rekommendation: Testa NUI-framtidens Potential

Med D-ID:s Naturliga Användargränssnitt (NUI) kan du revolutionera hur ditt företag interagerar med kunder, marknadsför sig och utbildar sina anställda. Genom att kombinera avancerad AI-teknik med en mänsklig touch erbjuder D-ID en unik upplevelse som kan driva innovation och framgång. Testa nu och upptäck potentialen hos NUI!

Utforska fler AI Tools

DUNNO

DUNNO

Välkommen till framtiden av lärande och interaktion med DUNNO – en plattform där artificiell intelligens möter pedagogik för att skapa en ny dimension av engagemang och kunskap. Glöm tråkiga lektioner och möten – här förvandlas text till äventyr och kunskap till glädje!

Dante AI|Dante AI

Dante AI

Utforska den nya frontlinjen av AI-utveckling med Dante AI – ett revolutionerande verktyg som låter dig skapa avancerade chattrobotar utan att behöva koda. Med möjligheten att träna dina robotar på dina egna data och en mängd kraftfulla funktioner är Dante AI ett måste för alla som vill ta sin online-interaktion till nästa nivå.

Cuppa

Cuppa

Välkommen till framtiden av innehållsskapande med Cuppa – den avancerade AI-drivna plattformen som öppnar dörren till en ny era av skrivande. Med Cuppa kan du skapa engagerande och unikt innehåll på några minuter, oavsett din tekniska kunskapsnivå. Det är dags att utforska kraften hos Cuppa och revolutionera din skrivprocess!

Colossyan

Colossyan

Colossyan öppnar dörrar till en ny era av lärande och kunskapshantering. Med dess banbrytande AI-teknik kan användare skapa professionella videor från text på några minuter. Utforska hur denna innovativa plattform revolutionerar arbetsplatsutbildning och språklig tillgänglighet globalt.